LovelyWrapping

Didymos Lars KangarooJeg er ellevild med babybæring. Det er simpelthen så skønt synes jeg. At have min lille baby tæt på mig fremfor nede i en barnevogn eller en vugge. Samtidig er det uendelig praktisk, at kunne bære bebs men stadigvæk have frie hænder. (OMG – før jeg lærte om babybæring har jeg simpelthen været for langt ude i multitask-land: med bebs på den ene arm og grydeskeen i den anden hånd og ingen til at holde gryden…!!!).

Didymos Lars RuckNår vi er ude på tur synes jeg også det har været noget så belastende med en barnevogn. At skulle have et kæmpe monstrum af en barnevogn med, både i butikker og især i busserne er nedern. Jeg har ikke styr på hvor mange gange jeg stod og ikke kunne komme med fordi bussen ikke havde plads til flere barnevogne. Efter jeg er begyndt at bære min guldklump, har vi aldrig behøvet at bekymre os om den slags mere. Vi kan også nemt komme gennem alle typer døre og op og ned af trapper når elevatorer er i udu.

Jeg vil gerne være med til at sprede lykken ved babybæring. Derfor vil jeg her informere dig om fordelene ved at bære dine børn. For jeg tror at der er mange danske mødre, som ville få en meget lettere hverdag og muligvis også andre fordele på længere sigt igennem babybæring.
Hvis du har nogen som helst spørgsmål må du ikke holde dig tilbage for at kontakte mig.

_____________________________

Hvis du gerne vil i gang med babybæring eller har brug for hjælp med noget du ikke selv kan løse, så kan du nu igen booke mig. Kontakt mig for nærmere info.
Pakketilbuds siden er under opbygning, men du kan allerede finde den her: LovelyWrapping priser

  • Kokadi Erna Ruck 1