Endelig certificeret børneyogalærer

I denne uge kom mit certifikat endelig med posten – og det er så flot og fint. Jeg er total glad for det, så jeg har straks hængt det op på væggen (i mit bagua område for livsvej og karriere selvfølgelig), hvor det pynter så fint 

Så nu er jeg altså YogaRollinger Børneyogalærer – Jubii!!!

Næste step på vejen bliver en RCYT 95 timers overbygning, hvor jeg går endnu mere i dybden med børneyogaen. Det sker til foråret og jeg glæder mig allerede. RCYT (Registered Childrens Yoga Teacher) er en international anerkendt overbygning godkendt af Yoga Alliance. Jeg får dog ikke certifikat for det, før jeg også har taget YT 200, som er grunduddannelsen for yogalærere der må undervise voksne. Den har jeg endnu ikke taget, men er i færd med at forberede det.

Yoga er bare helt vildt fantastisk som værktøj mod både stress og depression, efter min mening. Det har hjulpet mig så meget i min egen healings process og det er skønt at implementere børneyogaen i en hverdag med en tumling.

Nu vil jeg nyde min fredag aften med familien. Det håber jeg også du gør 

Kram

Liljesofie