HealingMotherhood

Hej Darling!

Velkommen til

Som mor til to skønne børn, har jeg gjort mig en del erfaringer med følelsen af ikke at leve op til standard-mor-beskrivelsen. Jeg har ofte følt mig utilstrækkelig og forkert som mor.
Fx har jeg haft dårlig samvittighed over at fortælle min sundhedsplejerske om hvordan jeg fortsat brugte amning da min ældste pige var 1,5 år gammel.
FY – afviger-mor!

Men i dag har jeg det så meget bedre med at træffe mine valg ikke bare ud fra min mavefornemmelse, men også baseret på viden om hvad jeg vælger fra samtidig.
Det giver mig en stor styrke at vide, at jeg har taget et valg, et informeret valg, og at mine valg ikke behøver være de samme, som “alle andres”.

Jeg vil gerne hjælpe andre nybagte mødre med at finde ro i deres valg som mødre, uanset om det er mainstream valg eller ej. Det er min drøm at du, som lige har født eller skal til at føde snart, ikke ender med at gå ned med fødselsdepression og stress, som jeg gjorde, blot fordi din Sundhedsplejerskes, dine forældres/svigerforældres, venners, læges og andres råd og vejledning føles forkerte for dig.
Jeg vil inspirere dig til at træffe dine egne valg med ro i maven, baseret på at du har undersøgt sagen og fundet den måde at gøre tingene på, som harmonerer bedst med dit hjerte.
Du kan sagtens, du er dit barns perfekte mor.
Jeg vil også vise dig, hvilke redskaber jeg har brugt for at finde ro i mit moderskab, for at heale det, nemlig babybæring, børneyoga og tilknytning til mit barn. Og det kan læres. Så følg med her på bloggen, på Facebook, Youtube og på Instagram og lær hvordan du også kan heale dit moderskab. <3

Træk lige vejret en gang og pust langsomt ud igen. Luk øjnene og forestil dig sammen med din baby…

Hvad er det vigtigste for jer, for at I har det godt sammen?

Hvordan opnår du det?

Forestil dig lige dit drømmescenarie med din baby.

Mærk den kærlighed der er mellem jer. Den varme du giver din baby på din måde.

Har du brug for at lade dig pille ned af nogen som helst for at du gør dit bedste som mor?

Næppe.

Så gør mig en tjeneste, og stol på din mavefornemmelse. Hvis du får at vide, at man skal putte baby i egen seng med det samme og undgå samsovning, for ellers får man aldrig barnet ud af sin seng igen, men det føles hjerteskærende forkert for dig at være adskildt fra din baby om natten, så lyt til den følelse, og find ud af om der virkelig er hold i det som folk siger man bør gøre, eller om der måske er en mulighed for at din mave kommer med langt bedre vejledning til dig.

Du er mere end velkommen til at kontakt mig, skulle du have nogen spørgsmål.
Jeg vil gerne støtte dig i din udvikling som mor.

Tak for dig, smukke.