GoddessCurves

GoddessCurves er bæretræning, både i og udenfor maven. Blid, sjov og nem gravid og postpartum motion.

GoddessCurves bæretræning tilbyder:

GoddessCurves Playshop i HealingMotherhood loungen – På vej!

GoddessCurves Online Playshop – På vej!

Min baggrund

Mens jeg læste Idræt på Københavns Universitet var jeg også med til at starte show-danse gruppen Sweet Burlesque op og har været med dér i de første år.
Disse to ting tilsammen har givet mig den grundlæggende viden jeg havde brug for, for at kunne tilrettelægge  blid med effektiv træning for den kommende mor.
Det at blive mor imens, har til gengæld lært mig, hvor vigtigt det er, at mødres træning ikke blot er tilpasset mor-kroppen i intensitet og øvelses-udvalg, men også til mødrenes behov for at være HELE kvinder. Kvinder er ikke bare fødemaskiner. Deres kroppe skal ikke ses separate fra deres kvindelighed, sensualitet og følelser.
Derfor har jeg valgt at lave et program, som både tilgodeser mor-kroppens behov for at blive styrket, få kondition, samt afspænding, og kvindens behov for at udleve sin sensualitet, sine følelser og sin kvindelighed.
Dancing for Birth professionally trainedDet gøres netop nemmest ved at kombinere forskellige træningsformer. Og da den gravide krop bærer, og den nybagte mor også ofte bærer, giver det for mig mening, at kombinere fx yoga, dans og forskellige andre øvelser med bæretræning.

Derudover har jeg deltaget på en virtuel Dancing for Birth professionel trænings-workshop. Dancing for Birth har lært mig masser af gode bevægelser, som kan bruges under ve-arbejdet for at gøre fødslen både sjovere, lettere og for at hjælpe baby ned.