Om

Kort om mig

Her vil jeg præsentere mig selv for dig, smukke.Søskende kærlighed

Søskende kærlighedMit navn er Victoria Liljesofie Græsvænge, født i 1987 og opvokset på landet i det Nordtyske (Sydslesvig), men taler flydende dansk.
Jeg er mor til to og bor i Nødebo sammen med min fantastiske ægtemand og vores to guldklumper.

Jeg er ikke-ryger, kreativ sjæl, spirituelt åben, dyreven (respekterer livet, men er ikke in love med ALLE slags dyr), naturelsker og yogini.

Faglig baggrund

Mine uddannelser indenfor forældreskab:
 
Slyngevejleder Pro ved Slyngeskolen.dk, så jeg bærer med glæde også dit barn ved behov.
Derudover er jeg YogaRollinger børneyoga instruktør og Helteyogainstruktør ved YogaRollinger.dk, så det vil legen herhjemme bære præg af.
BabySigning instruktør ved  BabySigning.dk, så jeg glæder mig til at lære en masse forældre at bruge babytegn til at kommunikere med deres forsprogede baby
Go Diaper Free Coach ved GoDiaperFree.com, og det bliver awesome at udbrede pottetræning som min mormor gjorde det – enhver alder (nyfødt, baby, tumling, legebarn)
 
Andre uddannelser:

Jeg har desuden læst et år på Web-integrator (Odense Teknisk Skole) og et år på Bacheloren i Molekylær Biomedicin (Københavns Universitet), samt tre år på Bacheloren i Idræt på Institut for Idræt og Ernæring (Københavns Universitet). ?
Igennem studierne i Idræt har jeg fået kendskab til:

⭐ De professionspersonlige kompetencer og kroppens sprog
⭐ Coaching og teambuilding ?
⭐ Leg, dans, kamp i familieidræt
⭐ Bevægelsespsykologi, motionens betydning for krop, sindMor og barn selfie og relationer
⭐ Træningsfysiologi
⭐ Ernæring for både almindelig borgere og atleter
⭐ Kroppens grundlæggende biokemi, anatomi og biomekanik
⭐ Diverse almindelige sportsgrene (herunder volleyball, fodbold, basketball, svømning, friluftsliv, m.m.) ⚽???

 

Lidt uddybende

Dans

Jeg elsker at danse. Hele mit liv har jeg danset, fx jazz-ballet, streetjazz og burlesque. Fra 2011 til 2016 har jeg danset med i en showgruppe som hedder Sweet Burlesque. Det har givet mig mange fantastiske oplevelser og en hel del tillid til min krop og min egen kunnen. Gruppens koreograf Anne Kathrine Friis er utrolig dygtig og for mig er hun en kæmpe inspirationskilde. Jeg har dog valgt at gå ud af gruppen og ikke tage med til flere shows, for at kunne fokusere mere på min familie og min livsvej.

HealingMotherhood PlayfulYogaYoga

Det jeg så fokuserer på nu ved siden af min families ve og vel, handler netop om familielivet.

Sommeren 2016 og foråret 2017 tog jeg børneyogalærer kurset og helteyogalærer kurset.

Børneyoga er simpelthen en vidunderlig måde at lege på, og det kan bruges til både store og små. Jeg elsker at lave børneyoga med min søn, selv om det også er rart at dyrke lidt mor-yoga alene om morgenen.

Kontakt mig, hvis du ønsker at booke mig til en personlig PlayfulYoga session, så guider jeg dig til at lege yogaen ind i dit barns hverdag. Du kan også booke mig til et personligt forløb eller til en workshop for en gruppe børn, eller evt. en legegruppe (max én voksen per barn, ellers tilter balancen). Kontakt mig gerne hvis du vil have mig ud i din vuggestue, børnehave, skole eller lignende. Jeg ville elske at gøre en forskel for flere børn.

Babytegn

Ud over min interesse for bevægelse og leg fik jeg i 2016 også nys om noget, som hedder babytegn. Det er et forsimplet tegnsprog/fagter, for at hjælpe det førsprogede barn med at kunne tale med sine omsorgspersoner.

Jeg har brugt det med Thor indtil han kunne tale i hele sætninger og derfor selv droppede fagterne. Og det har simpelthen været genialt at kunne forstå ham selv før han kunne tale. Vi kunne faktisk føre korte samtaler om de ting vi så i vores hverdag fordi han kunne sætte tegn på sine tanker. Og samtidig kunne jeg sætte ord på de ting han interesserede sig for. Win-win!

Babybæring

I efteråret 2016 gik jeg så i gang med slyngevejleder uddannelsen på slyngeskolen.dSlyngeskolen Certificeret Slyngevejlederk og er nu certificeret slyngevejleder.

Da jeg fandt ind i slyngernes verden var jeg blæst bagover af hvor genialt et værktøj det er at kunne vikle/slynge sit barn for os forældre, og jeg er kun blevet mere og mere vild med det sidenhen.
Skulle du stå og have brug for hjælp til at greje hvordan man vikler/slynger sit barn, er du velkommen til at kontakte mig, jeg kan bookes til en personlig LovelyWrapping session, hvor jeg viser dig mine favorit-metoder med strækvikle, fastvikle, podegai, onbuhimo, mei tai, bæresele og ringslynge. Kontakt mig også hvis du har andre ideer, så kan vi lige se om ikke det er noget, der godt kan lade sig gøre.

Kreativitet og redebygning

Desuden holder jeg meget af at gøre verdenen omkring mig smukkere hele tiden. Interessen for interiør, bevidst boligindretning, feng shui, simple living og space clearing fylder en del for mig. ?

Læs fx. om Bevidst boligindretning her, eller om Space Clearing her.

Solsystem uro til puslepladsen
Solsystem uro, som hænger over puslepladsen.

Jeg elsker især at skabe smukke omgivelser gennem min kreativitet – DIY – det er kodeordet i mangt og meget af det jeg gør. Det er både en kanal til at udtrykke mig kunstnerisk, men også en mulighed for at fordybe mig, når jeg genopliver gammelt til nyt og skaber unik interiør til vores hjem. Man kunne kalde det for en form for mindfulness-øvelse eller en yoga-disciplin.

Derudover holder jeg meget af at lave mad og bage, især for dem jeg elsker.
Jeg holder meget af at lave lækker og nærende mad med kærlighed. Det er så rart at give sig tid til at forkæle sin familie og sine venner med noget der ser smukt ud og er en fryd for smagsløgene.

Næring

Min kreative side kommer også frem ved madlavningen. Jeg er ikke hende der altid følger opskriften, og leger gerne med smagsnuancerne. Jeg har endnu ikke sat mig ind i “intuitiv madlavning”, men det er i grunden det man kan kalde min madlavning. Den mad jeg laver er dog ikke altid sukkerfri, oliefri eller 100% hjemmelavet, jeg er en supermor, men jeg vælger ikke altid at være super-spelt-mor, men prioriterer nogle gange at gøre det nemt for mig selv og lægge energien andre steder – mit mål er dog at blive mere og mere sukkerfri og lave mere og mere af vores mad fra bunden.

Dog er den mad jeg laver altid 100% plantebaseret. Det er mit ønske at bidrage så meget som jeg nu engang kan overskue til en sundere planet , og jeg kan netop overskue at undgå kød, æg og mejeri-produkter. Hvad jeg ikke kan overskue er 100% at undgå at køre i bil ?, eller altid at tage mega korte brusebad (mit ugentlige “spa-bad” er min time-out som genoplader mine batterier på selvkærligheds-kontoen) – så jeg lægger fokus på at gå på opdagelse i det veganske køkken og tillader mig selv at tage et langt bad en gang om ugen ?, uden at få dårlig samvittighed over det. Andre kan måske bedst overskue at gøre det omvendt, og det synes jeg er helt ok – vi gør vores bedste hver især, hver på sin måde, sådan som vi nu engang kan overskue det lige p.t.  

Tak for besøget

Jeg håber du nyder at være her og skriver en kommentar, så jeg kan se du har været forbi.

Kærligst,

Liljesofie

 

Ps.: Min virksomhed Happy Maternity Vibrations Fairy (CVR 38836986) har kort og godt til formål at støtte og hjælpe kommende og nybagte mødre til at få den bedst mulige start på moderskabet, at få nydelsen ind i moderskabet. Det kan du blandt andet læse mere om under fanen HealingMotherhood