Red Tent – Nødebo Moon Lodge

Nødebo Red Tent
Fertilitets Gudinde vedhæng og Affirmationsmåne maleri. Det er blot nogle af de ting man kan fordybe sig i at skabe under en Moon Lodge. Frit flow til din kreative skaberkraft genforbinder dig med dit indre feminine center.

Jeg vil gerne invitere dig til vores Red Tent: Nødebo Moon Lodge, det røde telt. Måske ved du ikke hvad et rødt telt er, andet end farverigt.

Hvad er et Red Tent/ Moon Lodge?

Nødebo Red Tent
Bogen Jordens Kvinder, jeg har slugt den på få dage. Læs den! Den forklarer blandt andet Moon Lodges og Mother-blessings samt en masse anden glemt viden om kvinder.

Det røde telt er stedet hvor vi kvinder trækker os tilbage til, samles i et søsterfællesskab, under vores månetid under mørkemånen. Derfor kaldes en Red Tent samling også Moon Lodge, ligsom vores i Nødebo. Nødebo Moon Lodge følger også månens cyklus.

Ikke alle bløder under mørkemånen, men det kan du hjælpe din krop med at justere, hvis du ønsker at følge månens cyklus med din egen.
I det røde telt vil jeg skabe plads til søsterfællesskab, ro, fordybelse og flydende kreativitet. Alt sammen er med til at balancere kvindens cyklus.

Hvordan kan man komme til  at deltage i en Moon Lodge?

Lyder det som noget for dig? Super.
Du kan sende mig en mail på kontakt siden. Skriv Nødebo Moon Lodge/Red Tent tilmelding i emnefeltet, så får du hurtigst muligt svar på om der er en ledig plads til dig til denne måneds samling eller om du står på ventelisten.
Skulle du være på Facebook, kan du også sende anmodning om optagelse i følgende gruppe:

https://www.facebook.com/groups/326891571215749/

Jeg vil fremover sende en invitation til alle medlemmer i gruppen, hver gang jeg afholder et Red Tent i Nødebo. 

Nødebo Red Tent
Fertilitets Gudinde vedhæng af sølv med aventurin, opal og rav.

Ved tilmelding må du gerne angive om du foretrækker at hjælpe til med det praktiske (madlavning, dekoration, evt. hjælp til at skaffe krea-materialer eller ved at byde ind med din viden – brugbar viden kunne handle om forskellige måder at komme i kontakt med sit indre feminine center) eller om du foretrækker at donere en lille sum penge i stedet, så vi kan købe ind til samlingen.

Arrangementet er non-profit og foregår i mit private hjem i første omgang. Der vil kun være plads til 10 skønne kvinder. Min drøm er at der vil dannes nye Moon Lodges, så flere og flere kvinder vil komme til at nyde af magien.

Ammende børn er velkommen, men du vil få mere ud af dit retreat, hvis du overlader din guldklump hos nogen du stoler på kan passe ham/hende for en eftermiddag.

Program for dagen

Programmet for vores Red Tent samlinger i Nødebo er ret åbent for jeres forslag og ønsker. Indtil videre er planen som følgende:
* velkomst og introduktion til moon lodge
* præsentation af navne
* kort sharing hvis ønsket
* krea-fordybelse (lav din egen blodmåne)
* mulighed for længere sharing
* guidet inner-goddess-visualisering
* evt. (Skriv gerne forslag eller ønsker i din tilmeldings-mail)
* afslutning

Hvor kan man lære mere om det?

Vil du gerne vide lidt mere om hvad et rødt telt kan gøre for dig som kvinde?

Jeg kan varmt anbefale at du enten læser The Red Tent skrevet af Anita Diamant eller at du ser miniserien The Red Tent (2014), som kan ses på netflix lige pt.
 
 
Bogen, så som filmen, handler om Dinah, Josefs søster, og hendes ikke så velkendte liv. Den fortæller bibelens historie om Jakobs eneste datter, hendes opvækst i det røde telt sammen med hendes mor og tre tanter (Jakobs 4 koner), og hvordan hendes liv udvikler sig gennem en periode hvor hun må slippe traditionen om det røde telt og finder hjem til det igen. (jeg vil ikke afsløre for meget det skulle nødigt blive en spoiler det her).
 
Du behøver ikke at kende noget til bibelens historier om Jakob og Josef eller være kristen for at kunne nyde Dinahs historie. Den er både spændende og healende på samme tid. Den behandler også rigtig mange forskellige emner man kan have brug for at bearbejde, som datter, søster, mor, svigerdatter, svigermor, kone, kvinde….
 
Dinahs historie giver også indblik i styrken der ligger i det kvindelige fællesskab man opbygger i det røde telt – den universelle feminine samhørighed man mærker under en Moon Lodge.
Jeg har ikke selv læst bogen, så jeg kan ikke vide om bogen adskiller sig fra filmen i det, at historien i filmen ikke gør særligt meget ud af kvinders forbindelse til månen.

Men det dog en af de essentielle ting ved det røde telt. Derfor kaldes det også moon lodge. Vi samles under mørkemånen, fordi vores naturlige feminine cyklus følger månens cyklus – når vi altså ikke er ude af balance eller kunstigt styrer vores ægløsning og blødning (som i så fald ikke er en rigtig menstruation).
Det skal lige siges at man ikke behøver at have menstruation for at kunne deltage, og man behøver heller ikke være i den fertile alder. Både unge piger og kloge koner er velkomne til at deltage og være med til at nyde deres feminine i kærligt selskab.

Hvor kan man ellers deltage i Moon Lodges?

Nødebo Red Tent
Affirmationsmåne maleri malet med Cyanit-akvarel maling.

Bor du ikke lige i nærheden af Nødebo? Så kan du finde andre Red Tents i et register, som samler verdens Moon Lodges inkl. kontaktinfo til hvert enkelt.

Find et Red Tent i nærheden af dig:
https://redtentdirectory.com/
 
Jeg ser rigtig meget frem til næste Nødebo Moon Lodge, og håber at det vil smitte og skabe flere af disse smukke Red Tent fællesskaber her i Danmark og verden over.